Bilsam Logo

Ana Sayfa » Akademik Gelisim Destek Projesi (AGEP)

Akademik Gelisim Destek Projesi (AGEP) | Bilgi Yolu Egitim Kültür ve Sosyal Arastirmalar Merkezi | Bilsam.Org
Akademik Gelisim Destek Projesi basliyor...


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Akademik Gelisim Destek Projesi basliyor…

 

BILSAM ile Malatya Il Milli Egitim Müdürlügü arasinda gerçeklestirilen bir protokolle hayata geçirilen Akademik Gelisim Destek Projesi, AGEP’in amaci; sistematik bilgi üretimi ve paylasimini tesvik edecek ortamlar olusturarak okuyan, arastiran, analitik düsünen, kendi iradesine hâkim olan; iyi, güzel ve dogrudan yana tavir alan ve “Insani Derinlik; Düsünsel Yetkinlik ve Mücadeleci Kisilik” vizyonuna sahip bir neslin yetismesine katki saglamaktir.

 

Kültür ve sanattan ekonomi ve siyasete; kisisel gelisimden edebiyat ve yazarlik okuluna; fotografçilik ve resimden kisa film atölyelerine; Matematik ve Ingilizceden kodlama ve robotik atölyelerine toplamda 40’i askin alanda gerçeklestirilecek atölye çalismalariyla gençlerimize okullarinda aldiklari egitime ek katki yapilmaya çalisilacaktir. Atölyelerin her biri, yönetici ve koordinatör de dahil ortalama 20 kisiden olusacaktir.

 

Proje, 14-20 yas arasi gençlerimize açik olup, katilimlar tamamen ücretsizdir. Bir kisinin en fazla iki (2) atölyeye kayit yaptirabilecegi çalismalarin sonunda yüzde 70 oraninda katilim saglayan gençlerimize Malatya Il Milli Egitim Müdürlügü’nden onayli Katilim Belgesi düzenlenecektir.

 

Kayitlar 19 Subat’a kadar devam edecektir. Çalismalar 20 Subat tarihinde baslayacak ve 12 hafta sürecektir. Interaktif ve müzakereci yöntemlerle gerçeklestirilecek akademik çalismalarin yani sira sosyal ve kültürel etkinlikler de organize edilecektir.

 

Alaninda uzman egitimci, akademisyen ve sosyal girisimciler tarafindan yürütülecek olan atölye çalismalarimiza tüm gençlerimiz davetlidir.

 

Ayrintilara www.bilsam.org/kurtuba adresinin AGEP menüsünden ulasilabilir. 

 

 

Eklenme Tarihi : 7.02.2018





E-Posta Listesi

Günün SÖZÜ

 
Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi
© 2009-2024 - Tüm Hakları Saklıdır. Bilsam.Org | Sistem:UmutDenizi Web